Yumaklı İlkokulu

Vizyon: • Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu olmaktır.

Misyon: Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yumakliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yumaklı Mahallesi Yumaklı Küme Evler No32 Tortum / ERZURUM

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL

Adres - Yumaklı Mahallesi Yumaklı Küme Evler No32 Tortum / ERZURUM

Ulaşım KÖY SERVİSİ YOK. ANCAK ANA YOLA 3 KM UZAKLIKTADIR VE ULAŞIM PROBLEM DEĞİLDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 13 KM, İL MERKEZİNE 45 KM UZAKLIKTADIR.